ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κρεμαστινός: «Ενιαίο μέτωπο Βενιζέλου-Λοβέρδου»

Δ. Κρεμαστινός: «Ενιαίο μέτωπο Βενιζέλου-Λοβέρδου»

Υπέρ της συγκρότησης ενιαίου μετώπου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο τάχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρόοδος» της Ρόδου, ο κ. Κρεμαστινός εκτίμησε ότι αν τα δύο στελέχη κατέληγαν σε συμφωνία για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και συγκροτούσαν το νέο ηγετικό δίδυμο, θα μπορούσαν να βγάλουν το κόμμα από το σημερινό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Επίσης, ο κ. Κρεμαστινός, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να επιβεβαιώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «τα όσα ελέχθησαν στο Πολιτικό Συμβούλιο, όσον αφορά στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία ή να μην τη διεκδικήσει, να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός ή να μην είναι».

Σύμφωνα με τον κ. Κρεμαστινό, ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να καταθέσει «ιδεολογικές απόψεις και διαφορές στην προσπάθεια επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα», καθώς, όπως ανέφερε, το να υπάρχουν «δέκα υποψήφιοι απλώς και μόνο γιατί φιλοδοξούν να είναι αρχηγοί είναι παθολογικό».