ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Καϊλή με δημοσιογράφο

Άγριος καυγάς Καϊλή με δημοσιογράφο

Σε έντονους τόνους διεξήχθη ο χθεσινός διάλογος της Εύας Καϊλή με τη δημοσιογράφο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Τίνα Μιχαηλίδου στο twitter.

Αφορμή για τους εκατέρωθεν διαξιφισμούς στάθηκε η τοποθέτηση της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που έγραψε : «Βασικό για να διορθωθούν λάθη, είναι να τα παραδεχθούμε.. Εδώ όμως ακόμα παραμερίζεται η πολιτική από την μικροπολιτική.. αυτά για σήμερα».

«Εσύ παραδέχεσαι τα λάθη σου;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου, που πυροδότησε τον εξής διάλογο:

Εύα Καϊλή: «Να γίνει ένας σοβαρός απολογισμός σε υψηλό και κυβερνητικό επίπεδο για τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν, υπάρχουν λάθη και ΛΑΘΗ....»

Τίνα Μιχαηλίδου: «Δεν μου απάντησες...» και: «το θέμα είναι πώς θέτεις το θέμα σαν βουλευτής αντιπολίτευσης, ενώ συμμετείχες στις πολιτικές και τα λάθη...Μην στρουθοκαμηλίζεις!»

Εύα Καϊλή: «Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, αλλά δεν συμμετείχα στην κυβέρνηση, και αυτή την στιγμή μιλάω για κυβερνητικές πολιτικές. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις και μακάρι να πράττουν, γιατί εκ του ασφαλούς είναι μάταιο...»

Τίνα Μιχαηλίδου: «Αααα μάλιστα..."δεν συμμετείχες»... Δεν είδα όταν ψήφιζες τις κυβερνητικές επιλογές να ήσουν απούσα...»

Εύα Καϊλή: «Μιλούσα για κάτι άλλο και εσύ κατάλαβες αυτό που σε βόλευε για να κάνεις κριτική... Δεν πειράζει, τα γνωστά! Να κρίνουν πολιτικά, βεβαίως. Αλλά με επιχειρήματα. Η εμπάθεια δεν μπορεί να απαντηθεί αλλιώς... Ευχαριστώ»

Τίνα Μιχαηλίδου: «Και εγώ νόμιζα ότι οι βουλευτές ψήφιζαν με κριτική ικανότητα και όχι με τα δεδομένα "των κυβερνώντων". Εσύ δεν κατάλαβες ότι από το 2009 ήσουν βουλευτής ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ κόμματος...είχες μάθει μόνο την εύκολη αντιπολίτευση...δεν συνεχίζω γιατί βλέπω δυσκολεύεσαι κ δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση...»

Εύα Καϊλή: «Μιλούσα για κάτι άλλο..και εσύ κατάλαβες αυτό που σε βόλευε για να κάνεις κριτική..δεν πειράζει, τα γνωστά...»

Τίνα Μιχαηλίδου: «..if I were in your shoes...μάλλον θα διάλεγα τον δρόμο του Κουρουμπλή ή αλλιώς αν το θεωρούσα μονόδρομο όπως εσύ δεν θα έγραφα εκ των υστέρων αυτά τα tweet...»

Εύα Καϊλή: «θυμήθηκα! είναι προσωπικό το θέμα σου..σε πείραξε που αρνήθηκα να σε προσλάβω για πολιτική επικοινωνία..πριν 1 χρόνο!»

Τίνα Μιχαηλίδου: «Χαχα με προσλάβεις...αστείο! δόξα τω Θεό έχω δουλειά...δεν θυμάμαι να μιλήσαμε ποτέ! Και αναλαμβάνω μόνο αυτούς που ξέρουν να ακούν».

kaili_grammatiki