ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαρούλια: Ανακαλείται ο διορισμός της - Στον εισαγγελέα για πλαστή δήλωση και απόπειρα εξαπάτησης

Ζαρούλια: Ανακαλείται ο διορισμός της - Στον εισαγγελέα για πλαστή δήλωση και απόπειρα εξαπάτησης
IN TIME

Ανακλήθηκε ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή ενώ κοινοποιείται στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πλαστή δήλωση και απόπειρα εξαπάτησης.

Η υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η υπόδικη μέχρι προχθές σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και πλέον καταδικασθείσα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης επιχείρησε να διοριστεί με παράνομο τρόπο στη Βουλή.

Στην υπεύθυνη δήλωση που υποχρεούται να υποβάλλει κάθε υποψήφιος θα πρέπει να διαβεβαιώνει ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα ή για λιποταξία ή για μια σειρά πλημμελημάτων. Παράλληλα, κάθε υποψήφιος καλείται να δηλώνει ενυπόγραφα εάν εκκρεμεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του.

Η ίδια συμπλήρωσε ψευδώς την υπεύθυνη δήλωση, καθώς θα έπρεπε να είχε αναφέρει πως είναι υπόδικη. Φαίνεται να δήλωσε ψευδώς ότι δεν έχει κανένα κώλυμα διορισμού και ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος της.

Εξαρχής παράνομος ο διορισμός της αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι η ΝΔ ξεπλένει χρυσαυγίτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εξαρχής παράνομος ο διορισμός Ζαρούλια – Έκθετη η ΝΔ που συνεχίζει το ξέπλυμα των χρυσαυγιτών

Η αποκάλυψη ότι ο διορισμός της υπόδικης χρυσαυγίτισας Ζαρούλια ως μετακλητή ήταν εξαρχής παράνομος εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο την Προεδρία της Βουλής, την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και το δήθεν επιτελικό τους κράτος.

Οφείλουν σήμερα κιόλας να δώσουν στη δημοσιότητα την υπεύθυνη δήλωση της Ζαρούλια, στην οποία διαβεβαιώνει ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, όπως προβλέπεται από το νόμο για τον διορισμό μετακλητών στη Βουλή.

Είτε η κυρία Ζαρούλια υπέβαλε ψευδή δήλωση και αυτή έγινε αποδεκτή, κάνοντας τα στραβά μάτια πέντε μέρες πριν την ιστορική δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ή αν δεν υπέβαλε καθόλου τότε προχώρησε η διαδικασία διορισμού της με ελλιπή στοιχεία και «πάγωσε» μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις από τη ΝΔ που συνεχίζει να ξεπλένει μέχρι και στο παρά πέντε της ανακοίνωσης των ποινών τους χρυσαυγίτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Στο επίπεδο 3 η Αττική