ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τεκτονίδου: «Ο Γ. Παπανδρέου με πρόδωσε»

Κ. Τεκτονίδου: «Ο Γ. Παπανδρέου με πρόδωσε»

Νέα πυρά κατά του Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κυριακή Τεκτονίδου, μία μέρα μετά την επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Για μένα το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Ο Γ. Παπανδρέου με έχει προδώσει με την πολιτική του στάση απέναντι στους πολίτες», τόνισε η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής, σε συνέντευξή τη στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

«Μέσα μου δεν υφίσταται το ΠΑΣΟΚ. Το δίλημμα είναι ψευτοδίλημμα, δεν υφίσταται ΠΑΣΟΚ» προσέθεσε η κ. Τεκτονίδου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησής της σε κάποιον άλλο πολιτικό φορέα.

Επίσης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απείχε από την ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο. «Θεωρούσα ότι έχω ημερομηνία λήξης, σε δύο μήνες δεν θα ήμουν καν στη Βουλή, δεν μπορούσα, δεν είχα το δικαίωμα, να αποφασίσω για κάτι, το οποίο θα βαραίνει για 30 χρόνια τη χώρα. H συνείδησή μου έτσι εξέλαβε το μήνυμα», ανέφερε.

Στα πλαίσια αυτά, χαρακτήρισε «εξευτελιστική» τη διαδικασία ψήφισης της σύμβασης, διαπιστώνοντας ότι σε ορισμένα σημεία η σύμβαση «τσιτώνει την τρίχα σου».

«Εάν οι βουλευτές δεν έχουν μέσα από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μυηθεί σ' αυτό που πρόκειται να ψηφίσουν, να τους εξηγήσουν δηλαδή οικονομολόγοι τα σημεία της σύμβασης, {...} είναι εγκληματικό. Είναι ένα ραντεβού στα τυφλά» υπογράμμισε.