ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομαδικά πυρά ΛΑΟΣ κατά Βορίδη-Γεωργιάδη

Ομαδικά πυρά ΛΑΟΣ κατά Βορίδη-Γεωργιάδη

Στο «στόχαστρο» των βουλευτών του ΛΑΟΣ έχουν μπει οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη διαγραφή τους από το κόμμα και την προσχώρησή τους στη ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 9», άφησε αιχμές για «μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων), σημειώνοντας ότι όλοι οι βουλευτές είναι ευγνώμονες στον κ. Καρατζαφέρη γιατί εκείνος τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο τους έκανε βουλευτές και ορισμένους τους έκανε υπουργούς.

«Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει», τόνισε ο κ. Αϊβαλιώτης, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ «ποτέ δεν έφτυσαν τον κόσμο, ποτέ δεν μαχαίρωσαν κανέναν από πίσω, ποτέ δεν έκαναν ναζάκια, ποτέ δεν έκαναν τερτίπια, ποτέ δεν έκαναν μαγκιές. Αυτό είναι ο πατριωτικός χώρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος θα συνεχίσει να υπάρχει».

Για νεοφιλελεύθερες θέσεις κατηγόρησε τους δύο βουλευτές ο Κυριάκος Βελόπουλος,(Flash 96,0), ο οποίος υποστήριξε ότι η αποχώρηση των στελεχών βοηθά στο να ξεκαθαρίσει ιδεολογικά το τοπίο του κόμματος.

«Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού παρεμβατισμού και στον πατριωτικό παρεμβατισμό δεν έχουν θέση νεοφιλελεύθερες απόψεις και θέσεις» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο έτερος βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης διέψευσε τα σενάρια περί συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «τελείως ανυπόστατα και κατασκευασμένα δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια». Επίσης, υποστήριξε ότι είναι ενταγμένα στον εν εξελίξει πόλεμο-όπως είπε- κατά του κόμματός του.