ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστούγεννα: Διαδικτυακά τα κάλαντα στον πρωθυπουργό

Χριστούγεννα: Διαδικτυακά τα κάλαντα στον πρωθυπουργό
Η εικόνα του 2019, δεν θα επαναληφθεί φέτος στο Μέγαρο Μαξίμου
InTime

Η παράδοση που θέλει μαθητές και φορείς από πολλές περιοχές της χώρας να ψάλλουν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό θα τηρηθεί, αλλά η διαδικασία θα γίνει διαδικτυακά.

Όπως είναι γνωστό τα φετινά Χριστούγεννα, μεταξύ άλλων που έχουν απαγορευτεί λόγω κορονοϊού, δεν θα… διαθέτουν κάλαντα. Τα παιδιά δεν θα βγουν στους δρόμους και δεν θα πάνε από σπίτι σε σπίτι, κι από μαγαζί σε μαγαζί, στις γειτονιές για να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η κινητικότητα και κατ’ επέκταση η διασπορά του ιού.

Παρόλα αυτά, η παράδοση που θέλει τους πολιτικούς αρχηγούς – συγκεκριμένα των πρωθυπουργό – να υποδέχεται διάφορους φορείς και μαθητές από πολλά μέρη της Ελλάδας έτσι ώστε να ψάλλουν τα κάλαντα, θα τηρηθεί. Με έναν τρόπο, βέβαια, πολύ διαφορετικό καθώς δεν θα υπάρξει φυσική παρουσία όσων θα ψάλλουν τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ο πρωθυπουργός θα ακούσει μεν τα κάλαντα, αλλά αυτό θα συμβεί διαδικτυακά.

Ειδικότερα, στον κ. Μητσοτάκη θα ψάλλουν κάλαντα μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα