ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραλήρημα Βελόπουλου για τον εμβολιασμό: Σώνει και ντε να εμβολιαστούν οι Έλληνες

Παραλήρημα Βελόπουλου για τον εμβολιασμό: Σώνει και ντε να εμβολιαστούν οι Έλληνες

Κάθε είδους επιχειρήματα για τα εμβόλια παρουσιάσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή

«Δεν κατάλαβα γιατί μέχρι το Ταίναρο τα 12 ναυτικά μίλια; Τα Κύθηρα δεν ανήκουν στην Ελλάδα;» είπε ξεκινώντας την ομιλία του στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την πανδημία του κορονοϊού ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας επίθεση στη συνέχεια σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς επειδή δεν βρίσκονται στην αίθουσα να τον ακούσουν.

«Είναι μια τραγωδία αυτή η Βουλή. Θα έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ να ακούμε. Έχουμε υποχρέωση» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Ακολούθησε ένας παραληρηματικός λόγος κατά των εμβολιασμών με τον κ. Βελόπουλο να κάνει επίθεση στον πρωθυπουργό για το εμβόλιο και το πιστοποιητικό, ενώ ζήτησε το λόγο για τον αριθμό των δόσεων που θα προμηθευτεί η Ελλάδα, λέγοντας ότι είναι πολλά για τον πληθυσμό της χώρας και κοστίζουν.

«Πρόθυμος ο πρωθυπουργός μίλησε για πιστοποιητικό εμβολίων. Δεν του είπε κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο; Υπάρχουν άνθρωποι με νοσήματα. Δεν θα ταξιδέψουν αυτοί; Σώνει και ντε να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες! Ήρθε εδώ ο πρωθυπουργός και μίλησε ως γιατρός και είπε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν το είπε κανείς ότι το εμβόλιο για να αποδειχθεί αν είναι ασφαλές χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια; Υπάρχουν αναφορές για από τη Νορβηγία για προβλήματα. Και από το Ισραήλ» είπε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αιτωλοακαρνανία: Δυο γείτονες και ένας συγγενής οι δολοφόνοι του 91χρονου