ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κεφαλογιάννης: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για το PSI

Μ. Κεφαλογιάννης: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για το PSI

«Οι αποφάσεις μου δεν θα είναι προϊόν εκβιαστικών διλημμάτων, αλλά ελεύθερης βούλησης», δήλωσε ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος αναμένεται να ψηφίσει το νόμο για το PSI στη Βουλή, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της επιστροφής στη Ν.Δ. δήλωσε στο cretalive: «Για μένα είναι εύκολη απόφαση, διάβασα το νομοσχέδιο και συμφωνώ. Είναι αυτά που λέει το κόμμα μας, με μια λεπτομέρεια που πρέπει να δούμε για τα ασφαλιστικά ταμεία».

Ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε επίσης ότι «όταν μπαίνουν εκβιαστικά διλήμματα πάω στην άρνηση. Η ελεύθερη βούληση με κάνει πιο θετικό» και υπενθυμίζει ότι «εδώ ψήφισα τα περισσότερα νομοθετήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου δεν θα ψηφίσω της κυβέρνησης Παπαδήμου;»

«Αποφασίζω με τη συνείδηση μου. Αλλά η αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλα. Δεν θέλω η επιστροφή μου στη ΝΔ να είναι προϊόν αντιπαροχής. Αδικεί και τον χώρο μου και εμένα μια τέτοια προοπτική» λέει και καταλήγει:«Με το να μην ψηφίσω τη δανειακή σύμβαση είχα μια συγκεκριμένη θέση. Μια κοινωνία που ματώνει δεν την οδηγείς έτσι, χωρίς να την ενημερώνεις για τι έρχεται. Είχα πει να κατέβουμε στην κοινωνία».