ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Λιβάνιος: Είτε βλαξ είτε προβοκάτωρ βλαξ όποιος έγραψε το χαρτί στην ΕΡΤ

Θ. Λιβάνιος: Είτε βλαξ είτε προβοκάτωρ βλαξ όποιος έγραψε το χαρτί στην ΕΡΤ
InTime

«Κανονικό ή προβοκάτορα βλάκα» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Επικράτειας όποιον έγραψε το χαρτί στην ΕΡΤ, με το οποίο δίνονταν εντολές σε δημοσιογράφους για το πως θα χειριστούν την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ΕΡΤ λόγω του εγγράφου με οδηγίες για τη μη προβολή του γεύματος του Πρωθυπουργού στην Ικαρία ο κ. Λιβάνιος είπε: «Είτε είναι κανονικός βλάκας διότι πίστεψε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε προβοκάτορας βλάκας διότι πίστεψε ότι έτσι θα προσφέρει υπηρεσίες στην αντιπολίτευση. Σε κάθε περίπτωση διαψεύσθηκε από τα γεγονότα διότι το βίντεο έπαιξε από την πρώτη στιγμή».

Μάλιστα, διερωτήθηκε ποτέ έπαιξε η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το κότερο που είχε πάει διακοπές την περίοδο ήταν πρωθυπουργός. «Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα από το κότερο πότε έπαιξε στην ΕΡΤ; Μήπως έπαιξε τρεις μέρες μετά; Ακούστηκε στον αέρα εκπομπής ότι ο Υπουργός θα μιλά όσο θέλει; Υπήρξε κόντρα δημοσιογράφου με κορυφαίο Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ; Υπήρξε καταγγελία δημοσιογράφου κατά συνδικαλιστή, ο οποίος απαιτούσε να αλλάξει το θέμα που έπαιζε; Υπήρξαν όλα αυτά ή δεν υπήρξαν;». κατέληξε ο κ. Λιβάνιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη

Ροή Ειδήσεων