ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λειτουργούν ξανά τα λουλουδάδικα της Βουλής – Το μήνυμα και το... ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λειτουργούν ξανά τα λουλουδάδικα της Βουλής – Το μήνυμα και το... ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη
Instagram

Την επαναλειτουργία των ιστορικών ανθοπωλείων επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας σχετική φωτογραφία από το σημείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του φωτογραφήθηκαν μπροστά στα λουλουδάδικα της Βουλής, ένα σημείο κατατεθέν της Αθήνας. Όπως έγραψε στο μήνυμά του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάρθηκε απόφαση να προκηρυχθεί διαγωνισμός έτσι ώστε τα συγκεκριμένα ανθοπωλεία να ανοίξουν και πάλι και να λειτουργήσουν επαναφέροντας όμορφες μνήμες και εικόνες στους κατοίκους της πρωτεύουσας.

«Ραντεβού στα λουλουδάδικα. Μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, τα διάσημα ανθοπωλεία θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο στο πλάι της Βουλής. Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ληφθεί και από το Φθινόπωρο η εικόνα αυτή θα είναι καθημερινή», αναφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Ανάλογο μήνυμα έστειλα και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία ενημέρωσε μάλιστα πως μέχρι την επαναλειτουργία των ανθοπωλείων, όσα λουλούδια υπάρχουν εκεί θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανάβει το «πράσινο» φως για άνοιγμα της κοινωνίας - Τα σενάρια για εστίαση, σχολεία, λιανεμπόριο