ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι. Κούβελος: Πληρώνω το γάμο μου με την Ντόρα

Ι. Κούβελος: Πληρώνω το γάμο μου με την Ντόρα

Πολιτικές σκοπιμότητες βλέπει ο Ισίδωρος Κούβελος πίσω από την υπόθεση του 1 εκατ. ευρώ.

«Ως εδώ! Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή» τονίζει ο κ. Κούβελος, μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Επιτροπής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, που ανακοίνωσε ότι βουλευτής έβγαλε στο εξωτερικό ποσό 1 εκατ. ευρώ, ο κ. Κούβελος επισημαίνει ότι «με μία κίνηση που αν δεν περιείχε δόλο, δηλώνει τουλάχιστον ανικανότητα, ένας ανώτατος δικαστικός πλήγωσε την επαγγελματική και την ολυμπιακή μου ταυτότητα. Ο κ. Νικολούδης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη και αφού δεν το έπραξε, θα έπρεπε να τον έχει αποπέμψει ο πολιτικός του προϊστάμενος».

Σύμφωνα με τον κ. Κούβελο, αυτό που πληρώνει είναι ότι παντρεύτηκε την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ υπογραμμίζει ότι όσα γίνονται «μοναδικό στόχο έχουν τη σπίλωση της συζύγου» του.

«Από τότε που παντρεύτηκα την Ντόρα, έχω μπλέξει σε μια απίστευτη γραφειοκρατική περιπέτεια. Έχω προσλάβει ειδικό υπάλληλο για να συμπληρώνει κάθε χρόνο τις δηλώσεις πόθεν έσχες, παρακολουθώντας τις σχεδόν καθημερινές πράξεις μου στο Χρηματιστήριο», υποστηρίζει.