ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: Σκοπός μας οι δήμοι να προχωρήσουν με βήμα σίγουρο και ταχύ στη μετά covid εποχή

Στ. Καλαφάτης: Σκοπός μας οι δήμοι να προχωρήσουν με βήμα σίγουρο και ταχύ στη μετά covid εποχή

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

«Στοχεύουμε στην ταχύτερη προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους δήμους της χώρας αλλά και στην καλύτερη αξιοποίηση των εργαλείων που παρέχονται τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως είναι, για παράδειγμα, το “Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης” και το Ταμείο Ανάκαμψης. Σκοπός μας είναι οι δήμοι της χώρας να προχωρήσουν με βήμα σίγουρο και ταχύ στη μετά covid εποχή», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Οι δυο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία υλοποίησης των έργων κατασκευής 17 σχολικών συγκροτημάτων σε δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας με ΣΔΙΤ. Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ παρουσίασε στον Υφυπουργό Εσωτερικών το πλάνο του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη για την αξιοποίηση της Παραλίας Πυλαίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν μουσεία, θέατρα, σινεμά - Ξεκινούν και οι συναυλίες - Όλες οι ημερομηνίες