ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ικανοποίηση Δημητριάδη για την επίλυση του θέματος της Πίτσος και τα εύσημα

H ικανοποίηση Δημητριάδη για την επίλυση του θέματος της Πίτσος και τα εύσημα

Η επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων Πίτσος είναι θέμα χρόνου, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Νικόλαου Μπακατσέλου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Pyramis, με τους Γερμανούς της ΒSH για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Πίτσος, ολοκληρώθηκαν.

Η Pyramis εξαγόρασε μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της Πίτσος, η εταιρεία το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει σε επένδυση δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών.

Παράλληλα η Pyramis δεσμεύτηκε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του εργατικού δυναμικού, το οποίο αριθμεί περίπου 200 άτομα, προτείνοντας νέες συμβάσεις ενώ σχεδιάζει να επενδύσει σε περαιτέρω ανάπτυξή του, καθώς η λειτουργία του εργοστασίου μετά τον πρώτο χρόνο θα απαιτήσει επιπλέον προσωπικό.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως πρόκειται για πολύ αισιόδοξη εξέλιξη. Και συνεχίζει: «Εγινε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να διασωθούν οι θέσεις εργασίας και να μη σβήσει η παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Μαρκόιπουλο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι – Πρώτο δείγμα τα γυμναστήρια