ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεπιμέλεια: Δεν μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ονομαστική που ζήτησε - Αποχή Λοβέρδου, τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ

Συνεπιμέλεια: Δεν μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ονομαστική που ζήτησε - Αποχή Λοβέρδου, τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δεν θα μετέχει στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο της Συνεπιμέλειας - Αν διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία θα απέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Θα απέχει από την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κ. Λοβέρδος έχει ενημερώσει το κόμμα του, από την περασμένη Δευτέρα, ότι, ως βουλευτής που έχει θέσει εμφατικά το ζήτημα της συνεπιμέλειας από το 2016, κρίνει πως το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης κινείται σε βελτιωτική κατεύθυνση.

Σχετικά με την ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει το προεδρείο να κάνει αποδεκτό το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην ονομαστική. Σημειώνεται, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, αλλά σύμφωνα με πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως και 3 ακόμη βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής επιθυμούν να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου και ζητούν να μην κινηθούν στο πνεύμα της κομματικής πειθαρχίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Ξεκινούν τα προγράμματα – Οι δικαιούχοι, οι εκπτώσεις και τα επιδόματα