ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα στηρίξει τον Ευ. Βενιζέλο

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα στηρίξει τον Ευ. Βενιζέλο

Τη στήριξη του στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , ο οποίος έτσι ξεκαθαρίζει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προσερχόμενος στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι θα στηρίξει τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, για πρόεδρο του Κινήματος.

Η προσέλευση των συνέδρων στην Εθνική Συνδιάσκεψη συνεχίζεται και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των διαπιστεύσεών τους, ενώ οι σημερινές εργασίες θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό που θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χανς Σβόμποντα και ο γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.

Μετά τις παραπάνω εισαγωγικές ομιλίες, οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης συνεχίζονται με τις ομιλίες του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Παντελής Οικονόμου και Πάρις Κουκουλόπουλος θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα εισηγητικά κείμενα.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες με τη διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται το βράδυ, ενώ οι διαδικασίες θα συνεχιστούν αύριο με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, όπου θα τοποθετηθούν και θα ανακηρυχτούν οι υποψήφιοι για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.