ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος και η φραγή στο κινητό...

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος και η φραγή στο κινητό...

Γιατί κόπηκαν οι συνδέσεις κινητών τηλεφώνων της ηγεσίας στο υπουργείο Παιδείας και οι πολιτικές ευθύνες του αναπληρωτή υπουργού κ. Κ. Αρβανιτόπουλου

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ στο "Newsbomb.gr" και είδαμε το πρωί σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ότι μεταξύ πολλών κινητών του υπουργείου Παιδείας, διεκόπη η σύνδεση και του κινητού του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Είναι αλήθεια, ότι μια τέτοια εικόνα δεν τιμά ούτε το υπουργείο ούτε βέβαια και τον ίδιο τον υφυπουργό.

Διότι αν δεν μπορεί κάποιος να βάλει τάξη στα του οίκου του, πώς ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού και πιο συγκεκριμένα του πειραϊκού λαού, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων δεκαετιών;

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το κινητό της τέως υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου δεν κόπηκε! Και το λέμε αυτό καθώς μπορεί να άλλαξε υπουργείο, όμως οι εκκρεμότητες των λογαριασμών αφορούν σε περασμένη χρήση, για το διάστημα δηλαδή που κατείχε τη θέση της υπουργού Παιδείας.

Ηθικό δίδαγμα: Κύριε Αρβανιτόπουλε, καλός είναι ο προεκλογικός αγώνας, όμως έχετε επιλεγεί από τον Πρόεδρο της ΝΔ για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να υπηρετήσετε το κοινό καλό. Για αυτό επικεντρωθείτε στο έργο σας στο υπουργείο ή αλλιώς παραιτηθείτε και δώστε όλο σας το είναι στον προεκλογικό σας αγώνα. Αυτή είναι μια έντιμη και ειλικρινής στάση.

Πάρτε παράδειγμα από τη στάση που θα κρατήσει ο κ. Βενιζέλος!