ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας ζει σε μια δική του πραγματικότητα - Το σχόλιο για τον Παύλο Πολάκη

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας ζει σε μια δική του πραγματικότητα - Το σχόλιο για τον Παύλο Πολάκη
InTime

Ευθεία επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Για παραλήρημα του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιο για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής. Παράλληλα, σχολίασε με εμφανή ειρωνική διάθεση τη συζήτηση για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του Παύλου Πολάκη στο Facebook τονίζοντας πως αυτός θα ήταν ο τελευταίος λογαριασμός που θα ήθελε να δει να μπλοκάρεται η κυβέρνηση.

«Αν απέδειξε κάτι με το σημερινό παραλήρημά του, επαναλαμβάνοντας όλα τα απίθανα που έχει πει τους τελευταίους μήνες, ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα. Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα και βλέπει παντού εικόνες καταστροφής, τις οποίες κρύβουν σκοτεινές δυνάμεις από τους πολίτες, οι οποίοι επίσης παραπλανημένοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κ.Τσίπρας μάλιστα έφθασε στο σημείο, υπερασπιζόμενος τον κ.Πολάκη να καταγγείλει τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από το μπλοκάρισμά του λογαριασμού του στα social media. Προφανώς του διαφεύγει ότι ο τελευταίος λογαριασμός που η ΝΔ θα ηθελε ποτέ να μπλοκαριστεί, είναι αυτός του κ.Πολάκη (για ευνόητους λόγους)», ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από τον καθηγητή Τούντα: Μέσα Μεταφοράς μόνο για εμβολιασμένους