ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Οσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς

Η Αριστοτελία Πελώνη
Η Αριστοτελία Πελώνη
Intimenews

Περισσότερους περιορισμούς θα έχουν όσοι δεν θα εμβολιαστούν σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη

Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας παράλληλα την επικινδυνότητα της μετάλλαξης «Δέλτα».

«Bρισκόμαστε σε μια νέα φάση και πρέπει να πείσουμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς υπάρχει η συγκυρία με τη μετάλλαξη Δέλτα και παράλληλα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες μια αύξηση των κρουσμάτων», τόνισε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάει καλά στη χώρα μας, αλλά θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα, προσθέτοντας ότι θεωρεί αδιανόητο το να μην εμβολιάζεται κάποιος, από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο.

Αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν στους ανεμβολίαστους, είπε «ότι δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας».

Τέλος, η κ. Πελώνη δήλωσε ότι «δεν διχάζουμε τους πολίτες» τους «καλούμε σε εμβολιασμό» και υπογράμμισε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των κυβερνητικών εκπροσώπων, η κ. Πελώνη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. Όπως τόνισε «όλα αξιολογούνται ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τα δεδομένα» όσον αφορά την πορεία της πανδημίας και την χρήση των μέτρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύψας: Χαμηλότερος από το 2020 ο κίνδυνος καραντίνας αλλά δεν είναι μηδέν