ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Για ποιο λόγο δημοσιοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Γεωργιάδης κορονοϊός πιστοποιητικό εμβολιασμού
INTIME

Ο υπουργός Ανάπτυξης προβαίνει στην δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού γιατί έχει αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες, μετά την γνωστοποίηση πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προέβη στην δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες Τρίτη πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter σημειώνει πως «κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα». Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης προβαίνει στην δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού γιατί έχει αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες. Στην πρώτη απαντά με το πιστοποιητικό του.

Αναφορικά με την δεύτερη κατηγορία, πρόκειται για την παρουσία του στην εκδήλωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. «ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν.Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση