ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη για τα νοσοκομεία: «Όλα είναι υπό έλεγχο…»

Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης
InTime

Κατά την άφιξή του στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάσταση στα νοσοκομεία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Χιλιάδες υγειονομικοί υπάλληλοι έχουν βγει σε αναστολή από την Τετάρτη (01.09), με το μεγάλο ερώτημα όλων να είναι το κατά πόσο θα μπορέσει να αντέξει το σύστημα υγείας. Τόσο λόγω των απωλειών σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και λόγω του νέου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού που αναμένεται να ενταθεί το φθινόπωρο με την επιστροφή των αδειούχων στα αστικά κέντρα και το άνοιγμα των σχολείων.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάσταση αναφέροντας πως «όλα είναι υπό έλεγχο», όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο, κατά την άφιξή του στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συναντήσεις ενόψει των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ, στις 11 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον πρωθυπουργό, στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, έφτασε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, αλλά και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθύμιου, Δημήτρης Κούβελας, Σίμος Σιμόπουλος, Έλενα Ράπτη, Θόδωρος Καραογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Τάσος Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το thesstoday.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του

Μπουρλά: Η Pfizer ξεκίνησε δεύτερη φάση δοκιμών για φάρμακο κατά του κορονοϊού

Υπόθεση Σεμέδο: Κατέθεσε η 16χρονη μάρτυρας - Τι είπε στην ανακρίτρια