ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Σταύρου Κελέτση, από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Σταύρος Κελέτσης
H Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε αρνητικά για την άρση ασυλίας του Σταύρου Κελέτση μετά τη μήνυση σε βάρος του από τον Νίκο Παππά
ΙΝΤΙΜΕ

H Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε αρνητικά για την άρση ασυλίας του Σταύρου Κελέτση μετά τη μήνυση σε βάρος του από τον Νίκο Παππά

Αρνητική είναι η εισηγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής προς την Ολομέλεια του Σώματος για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Κελέτση.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του κ. Κελέτση, την περίοδο που εκείνος ήταν προεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τα τηλεοπτικά, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τους χειρισμούς του πρώτου στις συνεδριάσεις. Μάλιστα, στη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του έκανε λόγο για «αλλοίωση» των πρακτικών της επιτροπής.

Ωστόσο, κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής, η πλειοψηφία έκανε λόγο για ψευδή μήνυση που αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων. «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να επανέλθουν και να ζητήσουν απαντήσεις από τον μάρτυρα στην επίμαχη συνεδρίαση, είχαν τη δυνατότητα να τα καταγράψουν στα πρακτικά και υπέβαλαν μήνυση με σκοπό να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας από τη δική του παράνομη πράξη», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Σημειώνεται, ότι κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση τάχθηκαν κατά της άρσης ασυλίας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε, ενώ ΚΚΕ και Μέρα25 δήλωσαν «παρών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα - Η προφητική ατάκα που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Στην 22χρονη ανήκει η σορός που βρέθηκε – Τη δολοφόνησαν λέει ο ιατροδικαστής

Big Brother: Απίστευτη αποκάλυψη - «Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα το κάνουν σίγουρα»