Γ. Μιχελάκης: Θα επανεξετάσουμε τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ μετεκλογικά

Newsbomb

Η ΝΔ θα επανεξετάσει μετά τις εκλογές τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Επικαλούμενος την έκθεση του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι ο κανόνας ένα προς δέκα για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις στο δημόσιο έχει παραβιαστεί, με αποτέλεσμα την αύξηση του κρατικού τομέα. Πάντως, ο ίδιος επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης των στοιχείων που κατέχει.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν κάνει διάλογο με προσχηματικούς όρους, εξηγώντας έτσι την αποχώρηση των «γαλάζιων» βουλευτών από το διάλογο για το φορολογικό.

Επίσης, χαρακτήρισε «απαραίτητη» την αυτοδυναμία, εκτιμώντας ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να πιάσει αμέσως δουλειά, χωρίς να χρειάζονται προηγουμένως διεργασίες μετά τις εκλογές.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ απέκλεισε περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, αν το πρόγραμμα πετύχει, σημειώνοντας ότι οι περικοπές των 11,5 δισ. ευρώ θα προέλθουν μέσω μειώσεων στις λειτουργικές δαπάνες.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved