ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Προέχει η υγεία μου»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ,λόγω της κατάστασης της υγείας της η Φώφη Γεννηματά
Intime News

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της κατά την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ εξέδωσε η Φώφη Γεννηματά - Ραγδαίες εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, μετά την ανάκληση της υποψηφιότητας της από την προεδρία του κόμματος 

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά, γνωστοποιώντας την απόφασή της να μη μετάσχει στην προγραμματισμένη εκλογική διαδικασία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού, με την κατάστασή της να οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Χθες, σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανέφερε ότι, εξαιτίας μίας ξαφνικής αδιαθεσίας, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού.

Στήριξη από όλα τα κόμματα στην Φώφη Γεννηματά

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Newsbomb.gr ευχήθηκε περαστικά στην κυρία Γεννηματά και δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Περαστικά ευχήθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Γιάννης Οικονόμου, «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της».

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ. Νάσος Ηλιόπουλος στη Φώφη Γεννηματά, «ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμοστρόβιλος στην Πάρνηθα - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Παράξενα ραδιοκύματα φθάνουν στη Γη από άγνωστη πηγή στο κέντρο του γαλαξία μας

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας - Σε ισχύ το σχέδιο «Δάρδανος»