ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Καρατζαφέρης: Έσχατη λύση η ναρκοθέτηση των συνόρων

Γ. Καρατζαφέρης: Έσχατη λύση η ναρκοθέτηση των συνόρων

Τη ναρκοθέτηση των συνόρων προκειμένου να περιοριστεί η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα, πρότεινε ως έσχατο σημείο άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Εκεί οδηγούνται τα πράγματα, κανείς δεν το επιθυμεί, απαγορεύεται και από τον ΟΗΕ, αλλά είναι το έσχατο σημείο άμυνας».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι κανείς δεν τους θέλει και ότι όλη η Ελλάδα επαναστατεί, ενώ σχολιάζοντας τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, μίλησε για σπασμωδικές κινήσεις που γίνονται κάθε φορά παραμονές των εκλογών και πρόσθεσε: «Μία είναι η λύση: να αποφασίσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από την παρουσία τους με κάθε νόμιμο μέτρο».

Άλλωστε, όπως σημείωσε, πολλοί θέλουν να φύγουν για άλλες χώρες της Ευρώπης και εγκλωβίζονται εδώ «λόγω της συνθήκης "Δουβλίνο ΙΙ" που κάποιοι ανοήτως υπέγραψαν».

«Τα στρατόπεδα δεν είναι λύση, πρέπει να βρεθεί μία λύση πιο ριζοσπαστική», επισήμανε και πρότεινε να σφραγιστούν ταξιδιωτικά έγγραφα 50.000 λαθρομεταναστών και εκείνοι να σταλούν στην Ευρώπη, «έτσι θα αναγκαστεί να αναλάβει τις ευθύνες της», κατέληξε.