ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

ανδρουλάκης γραφεία ΠΑΣΟΚ
Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά τη σαρωτική νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται ήδη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, καθώς από σήμερα τα νέα του καθήκοντα μετά τη σαρωτική του νίκη.

Στα γραφεία των υποδέχθηκαν ο διευθυντής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Σαλαγιάννης, λέγοντας του ότι «Θα είναι ιστορική περίοδος και θα είμαστε όλοι μαζί σου στους ωραίους αλλά δύσκολους αγώνες», ενώ και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, υποδέχθηκε τον νέο πρόεδρο, σημειώνοντας «Πρόεδρε συγχαρητήρια. Έχουμε μάχες πολλές. Προχωράμε».

Ανδρουλάκης: Μεγάλη ημέρα για την παράταξη

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη ημέρα για την παράταξη», τονίζοντας ότι «Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά». Συνέχισε λέγοντας ότι «ο τόπος έχει ανάγκη μια ισχυρή φωνή προόδου και ρεαλισμού, μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή που οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύσεις και όχι τι είναι κλειστοί - πελατειακοί μηχανισμοί που δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και ας αρχίσουμε από σήμερα τη δουλειά» και πρόσθεσε πως πρέπει «Να απαντήσουμε σε όλα τα θέματα σωστά και με προοπτική».

Στους τάφους της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Παπανδρέου

Νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης, πριν πάει στη Χαριλάου Τρικούπη για την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, μετέβη στο Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά.

Παράλληλα, ο νέος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ άφησε ένα λουλούδι και στον τάφο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανάληψη των καθηκότων του νέου προέδρου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 11 ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δέχεται διαδοχικά συγχαρητήρια μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς για την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με το Νίκο Ανδρουλάκη, όπου και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για τη πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Επικοινωνία Κουτσούμπα - Ανδρουλάκη

Νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επίσης επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρουλάκη, συγχαίροντας τον για την εκλογή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Άγις Κυνηγόπουλος

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου...» (vid)