ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κατσαφάδος: Παραδειγματική τιμωρία στους δουλέμπορους

Κ. Κατσαφάδος: Παραδειγματική τιμωρία στους δουλέμπορους

Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δουλέμποροι, Έλληνες και αλλοδαποί, που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, έθεσε ως προτεραιότητα για την επίλυση του μεταναστευτικού ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κ. Κατσαφάδος, στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Newsbomb.

«Να υπάρξει έλεγχος σε όλα τα λιμάνια, προκειμένου να συλλαμβάνονται όλοι οι λαθρομετανάστες», επεσήμανε ο κ. Κατσαφάδος.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά, πρότεινε να υπάρξει ένας φοροελεγκτικός μηχανισμός για να ελέγχει ποιος δίνει δουλειά και στέγη σε αυτούς τους παράνομους μετανάστες.

«Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος», επεσήμανε ο κ. Κατσαφάδος.

Επίσης αναφερόμενος στην επιχείρηση – «σκούπα» του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , έκανε λόγο για επικοινωνιακή φούσκα .

Μάλιστα ανέφερε πως δεν είναι λογικό αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στον Έβρο 380 συνοριοφύλακες και στην Αθήνα 480 αντίστοιχα!

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλακών Έβρου Χαράλαμπος Παντελίδης:

«Στον Έβρο είμαστε 380 συνοριοφύλακες. Το 80% του προσωπικού ασχολείται με τη διαχείριση των μεταναστών, δηλαδή τη σίτισή τους, την περίθαλψη, να τους πάρουμε δαχτυλικά αποτυπώματα και ελάχιστοι έχουν απομείνει για να φυλάνε τα σύνορα!».

Παρέμβαση στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» έκανε και ο γνωστός επιχειρησιακός αναλυτής κ. Ανδρέας Παπακυριακόπουλος.

Αφού αναφέρθηκε σε επικηρυγμένους δολοφόνους της Λιβύης που έχουν έρθει στην Αθήνα και μένουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία, πρότεινε έλεγχο σε όλα τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, καθώς και υποδομή σε όλες τις πρεσβείες για να υποδέχονται όλους τους μετανάστες.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ στην Α' Πειραιά κ. Κ. Κατσαφάδου.

Διαβάστε ακόμη:

Πάνω από ένα εκατ. λαθρομετανάστες στην Ελλάδα