ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση και αγωγή στον Ηλία Μόσιαλο για την βλάσφημη ανάρτησή του

Μήνυση και αγωγή στον Ηλία Μόσιαλο για την βλάσφημη ανάρτησή του
Ο Ηλίας Μόσιαλος

Σάλο και δικαιολογημένα ξεσήκωσε η βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου που απεικόνιζε την Παναγία και τον Ιωσήφ με αναφορά στον κορονοϊό

Ο Μόσιαλος θεώρησε... προοδευτικό να σχολιάσει τον κορονοϊό με ένα σκίτσο, χλευάζοντας την Παναγία και τη Γέννηση του Χριστού, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και προσβάλλοντας τα χριστιανικά αισθήματα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Για την ντροπιαστική ανάρτηση του Μόσιαλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Εκκλησία της Ελλάδος, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θα κινηθούν νομικά εναντίον του. Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος, μαζί με ακόμη 30 άτομα, ετοιμάζει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του καθηγητή Πολιτικής Υγείας. Η μήνυσή του βασίζεται στον αντιρατσιστικό νόμο και στην προσβολή των Θείων και ειδικά στην προσβολή της εικόνας της Παναγίας.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος είπε πως ο κ. Μόσιαλος δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη μέχρι στιγμής. Παράλληλα, έκανε λόγο για προσβολή της χριστιανικής πίστης από τον κ. Μόσιαλο, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον κ. Θεοδωρόπουλο- «δεν σέβεται το 90% των χριστιανών ορθόδοξων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο επίδομα σε 630.000 δικαιούχους - Πότε θα το λάβουν - Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός

Ιωάννα Μαλέσκου - Τάσος Χαλκιάς: Χαμός στο Twitter μετά τον έντονο διάλογό τους (video)

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ - Ποια οχήματα αφορούν