ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και rapid test

Ράπιντ τεστ
«Μια οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 200» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Να συνταγογραφούνται δωρεάν για τους πολίτες τα μοριακά (PCR) και rapid test για τη διάγνωση του κορονοϊού, ζητά εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. 

Με αφορμή τις επικείμενες επίσημες ανακοινώσεις για τη διατίμηση στα μοριακά τεστ από τον υπουργό Ανάπτυξης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης. Τα πυρά του συγκεντρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και η διαρροή περί μείωσης της τιμής των PCR από τα 60 γύρω στα 50 ευρώ.

«Αφού για 2 χρόνια άφησαν ανεξέλεγκτο το πλιάτσικο με τα τεστ και αφού τον άδειασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, τώρα ο κ. Γεωργιάδης διαρρέει ότι από τα 60 θα πάει στα 50 ευρώ. Δηλαδή μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 200» παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας» προσθέτει και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid test, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Πενταπλασιάστηκε το ιικό φορτίο στην Αττική σε 20 ημέρες

Survivor: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Βαλάντη και Γιώργο - Ποιος πλήρωσε τα «σπασμένα» (vids)

Μετάλλαξη Όμικρον: Καλό… Πάσχα και καλό καλοκαίρι – Πότε θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία;

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!