ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν στην παρέα του ήταν υπόδικη αστυνομικός για πλαστά διαβατήρια

ΝΔ Τσίπρας
Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ.
INTIME/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, επικαλούμενη δημοσίευμα το οποίο, στην πρόσφατη απόδρασή του αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρόσφατη απόδρασή του στα Τρίκαλα, φέρεται να είχε στην παρέα του υπόδικη αστυνομικό.

Ειδικότερα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τονίζει ότι «Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «διακρίνεται μεταξύ άλλων στην παρέα η αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της».

Επιπλέον, σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας «ποζάρει περήφανος δίπλα στη συγκεκριμένη κυρία η οποία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: 400 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για στήριξη μετά τις αυξήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης