ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία του Τέρενς Κουίκ σε Ρόδο - Πάτμο - Κάλυμνο

Περιοδεία του Τέρενς Κουίκ σε Ρόδο - Πάτμο - Κάλυμνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, θα περιοδεύσει στην Ρόδο, την Πάτμο και την Κάλυμνο, για να γνωριστεί με τους εκεί Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και την βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Ο κ. Κουίκ θα φτάσει στην Ρόδο, αύριο το πρωί, Μ. Τετάρτη, όπου θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αρχές του τόπου, στους εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Στις 13.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ" του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ενώ το ίδιο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γνωριμίας με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Το πρωί της Μ. Πέμπτης 12 Απριλίου 2012, ο Τέρενς Κουίκ και η Μίκα Ιατρίδη, θα αναχωρήσουν για το νησί της Πάτμου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Νιπτήρος και νωρίς το απόγευμα, θα μεταβούν στην Κάλυμνο, όπου στις 17.30, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με στελέχη και φίλους του κινήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος ο Τέρενς Κουίκ θα παραμείνει στην Κάλυμνο μέχρι και το βράδυ της Μ. Παρασκευής, προκειμένου να παρακολουθήσει την Περιφορά των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία.