ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Οικονόμου σε Πατούλη και Στυλιανίδη για την «Ελπίδα»: «Δεν λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός»

Αιχμές Οικονόμου σε Πατούλη και Στυλιανίδη για την «Ελπίδα»: «Δεν λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός»
Για την διαδικασία αποζημίωσης των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό ανέφερε ότι άμεσα θα προσδιοριστεί η διαδικασία με τη συνδρομή και της τεχνολογίας.

Άδειασε τον περιφερειάρχη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τα «παρατράγουδα» της Ελπίδας

Αιχμές στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον υπουργό κλιματικής κρίσης Χρήστο Στυλιανίδη άφησε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η Ελπίδα.

Μιλώντας στον ALPHA αφού ζήτησε για ακόμη μία φορά συγγνώμη σημείωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και επανέλαβε ότιι από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε αδυναμία συντονισμού καθώς πολλά πράγματα όπως είπε δεν έγιναν σωστά.

Οι δρόμοι οι οποίοι είναι στην ευθύνη του κράτους δεν είχαν προβλήματα τόνισε με εξαίρεση την Αττική Οδό ενώ σε ερώτηση για τα προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες στην Αττική απέφυγε να απαντήσει ευθέως δείχνοντας έτσι ως υπεύθυνο την περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Οικονόμου πάντως ανέφερε ότι υπήρξε γρήγορη αποκατάσταση ζημιών και ηλεκτροδότησης. Για την διαδικασία αποζημίωσης των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό ανέφερε ότι άμεσα θα προσδιοριστεί η διαδικασία με τη συνδρομή και της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων