ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: Υπήρξαν αστοχίες της κρατικής μηχανής

Κώστας Καραμανλής: Υπήρξαν αστοχίες της κρατικής μηχανής
Ξεκαθάρισε ότι η απόδοση ευθυνών στην Αττική Οδό και η απαίτηση αποζημιώσεων προς τους εγκλωβισμένους πολίτες δεν αποτελεί δικαιολογία για τις αστοχίες στους χειρισμούς της κρατικής μηχανής
INTIME

Για την απόδοση ευθυνών στην Αττική Οδό αλλά και τις αστοχίες του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία Ελπίδα μίλησε ο υπουργός Μεταφορών

Οι ευθύνες στην Αττική Οδό θα αποδοθούν χάρη στο νομικό πλαίσιο που θέσπισε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες. Γιατί; Γιατί από την δική μας κυβέρνηση θεσπίστηκε νομικό πλαίσιο απόδοσης ευθυνών στους παραχωρησιούχους. Να μπει ένα τέλος να δημιουργούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο χωρίς να έχει ευθύνες κανείς. Θα επιβληθούν κυρώσεις. Έχουμε συγκροτήσει επιτροπή διερεύνησης. Σε 20 ημέρες από σήμερα σήμερα θα έχουμε το πόρισμα και θα αποδοθούν ευθύνες. Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κάνατε ποτέ. Εμείς το κάνουμε. Η Αττική Οδός έχει ευθύνες στο κομμάτι της πρόληψης και της διαχείρισης της κρίσης» ανέφερε .

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η απόδοση ευθυνών στην Αττική Οδό και η απαίτηση αποζημιώσεων προς τους εγκλωβισμένους πολίτες δεν αποτελεί δικαιολογία για τις αστοχίες στους χειρισμούς της κρατικής μηχανής. Αναφερόμενος στη συνέχεια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημείωσε ότι «όπως γνωρίζετε η εταιρεία έχει ιδιωτικοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προβλήματα στον άξονα Αθήνας Θεσσαλονίκης με εγκλωβισμένους συμπολίτες μας. Ζητήσαμε από την εταιρεία να καταβάλει αποζημίωση 1.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους και επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων