ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Κάθε δρόμος έχει υπεύθυνο – Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τις ευθύνες

Γιάννης Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επί προσωπικού στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.

Ο χαρακτηρισμός «ανεκδιήγητος», που χρησιμοποίησε στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, έφερε την απάντηση από τον Γιάννη Οικονόμου. Ζητώντας τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως η προσέγγισή του θα κριθεί από το σώμα ενώ ξεκαθάρισε το περιεχόμενο των δηλώσεών του για τις αρμοδιότητες των δρόμων.

«Ο καθένας γνωρίζει ή όφειλε να γνωρίζει ότι κάθε δρόμος στον τόπο μας έχει υπεύθυνο και αρμοδιότητες. Αυτό είπα στη συνέντευξη μου και αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό το πινγκ-πονγκ ευθυνών είναι άχαρο και δεν ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος είναι υπεύθυνος για να καθαρίζει κάθε δρόμο, δε σημαίνει ότι αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η κυβέρνηση αναγνώρισε τις ευθύνες της για τον συντονισμό όμως αν θέλουμε να μαθαίνουμε μετά από κάθε κρίση και να γινόμαστε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μη καιροφυλακτούμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

«Το αν αυτή η προσέγγιση είναι ανεκδιήγητη ή όχι, αφήνεται στην κρίση του σώματος», υπογράμμισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.