ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Κυριάκος Βελόπουλος: Επειδή είπε συγγνώμη ο πρωθυπουργός πρέπει να πούμε και ευχαριστώ;

Κυριάκος Βελόπουλος
«Το πρόβλημα είναι ότι οι της ΝΔ είπαν το περίεργο αμίμητο «είπε συγγνώμη ο πρωθυπουργός»
Intime News

Με αναφορά στα Ιμια ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, ενώ επιτέθηκε σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή τους παρουσία στη Βουλή

«Οι δύο μάντεις χθες ήρθαν εδώ. Ένα στημένο παιχνίδι μόνο για τις επικοινωνιακές εντυπώσεις. Δεν έπρεπε να δοθεί ο λόγος σε κανέναν χθες. Απαράδεκτο. Αν υπήρχε δημοκρατία πολύ από εδώ μέσα θα είχαν απολογηθεί για τα εγκλήματα τους, όπως ο Σημίτης και υπόλοιποι» είπε ο κ. Βελόπουλος υποστηρίζοντας ότι δεν εμφανίζονται ποτέ στη Βουλή και χθες ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι δυο χωρίς την παρουσία των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

«Το πρόβλημα είναι ότι οι της ΝΔ είπαν το περίεργο αμίμητο «είπε συγγνώμη ο πρωθυπουργός». Επειδή είπε συγγνώμη ο πρωθυπουργός πρέπει να πούμε και ευχαριστώ; Για να ζητήσει συγγνώμη κάτι έκανε. Κάτι κακό έκανε. Ποιο είναι το κακό που έκανε; Ήταν ανεπαρκής απέναντι στις περιστάσεις. Και πως θα πληρώσει αυτή κυβέρνηση την ανεπάρκεια της; Κάνει πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν εμείς το Νοέμβριο ζητήσαμε εκλογές ο ΣυΡιζΑ δεν ακολούθησε, αλλά ακολούθησε τώρα γιατί ήρθε δημοσκοπικότέρας του τεράστιου ΠΑΣΟΚ με το 27%» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε. Δεν μπορώ να σας συγκρίνω με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί έκαναν την προδοσία της Μακεδονίας» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως η μόνη σοβαρή αντιπολίτευση του τόπου είναι αυτή του δικού του κόμματος.

«Τι κάνετε τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή βλέπετε ότι οι δημοσκοπήσεις και το σύστημα θέλει να προωθήσει το δεκανίκι του, δίνετε άλλοθι να συσπειρώσει το κόμμα του. Ήταν ένα πολιτικό λάθος. Ήταν μια κίνηση επιβίωσης στο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΚΙΝΑΛ που δήθεν έρχεται» σημείωσε και επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση επειδή έχει ψηφίσει 50 νομοσχέδια της ΝΔ, ενώ απευθυνόμενος στο ΚΙΝΑΛ σχολίασε ότι έχει στήριξε περισσότερα από 150 νομοσχέδια της ΝΔ.

Βολές έριξε και κατά του προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν θέλει να οδηγηθεί χώρα σε εκλογές, εφόσον το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε τις εσωκομματικές του εκλογές εν μέσω πανδημίας, με πλήθος κόσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Βουλή - Γιάνης Βαρουφάκης: Σε εξέλιξη η «ερντογανοποιήση της Ελλάδας»