ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου: «Φτάνει πια»

Τζιτζικώστας για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου: «Φτάνει πια»

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καταδικάζει την δολοφονία του νεαρού φιλάθλου στην περιοχή Χαριλάου.

Με τη φράση «φτάνει πια» καταδικάζει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την δολοφονία του νεαρού φιλάθλου στην περιοχή Χαριλάου. Τη σχετική ανάρτηση του κ. Τζιτζικώστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύει μια εικόνα με τα λόγια του θύματος «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο».

Παρακάλαγε για οίκτο ο 19χρονος!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης, μία γυναίκα άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 χθες το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Πρόκειται για μία κάτοικο της περιοχής στην οποία σημειώθηκε η επίθεση στους τρεις νεαρούς οπαδούς.

Επιπλέον, ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν και προσθέτει πως «όλα έγιναν σε ελάχιστο χρόνο». Παράλληλα, μία ακόμη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, είπε: «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν ''πού είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Τι έδειξαν το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Mega» το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα. Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μένος των δολοφόνων ήταν μεγάλο και η Αστυνομία Θεσσαλονίκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση των δραστών και για να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο