ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οπαδική βία: «Μιλάμε λίγο και πράττουμε», λένε στην κυβέρνηση

Οπαδική βία: «Μιλάμε λίγο και πράττουμε», λένε στην κυβέρνηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου αναμένεται να ανακοινώσει τις άμεσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας
Intime News

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ζητήσει το κλείσιμο όλων των παράνομων συνδέσμων

Τη βούληση και την αποφασιστικότητα της Πολιτείας να πατάξει την οπαδική βία εκφράζουν πηγές της κυβέρνησης, με τα αρμόδια υπουργεία να αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες για να αφοπλίσουν τις οργανωμένες συμμορίες που δρουν με ορμητήρια τους συνδέσμους οπαδών.

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν πως «δεν αμφισβητείται η πολιτική βούληση της κυβέρνησης, η αστυνομία τους συνέλαβε όλους σε 5 ημέρες. Μιλάμε λίγο και πράττουμε».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου αναμένεται στις 13.00 να ανακοινώσει τις άμεσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι οι παράνομοι οπαδικοί σύνδεσμοί.

Δικαιοσύνη και Αστυνομία ήδη αναλαμβάνουν δράση, σφίγγοντας τον κλοιό γύρω από καλά οργανωμένες συμμορίες που δρουν καλυπτόμενες πίσω από τις σημαίες διάφορων ομάδων.

Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναμένεται να καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους -αθλητικές ομάδες, παράγοντες και οργανωμένους οπαδούς- να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου, αλλά και να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ζητήσει το κλείσιμο όλων των παράνομων συνδέσμων, ενώ εκτιμάται ότι μεταξύ των μέτρων θα είναι και η απαίτηση από τις ομάδες να είναι υπεύθυνες για όλους τους συνδέσμους οπαδών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία: Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης – Στο τραπέζι κλείσιμο συνδέσμων