ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αν μερικοί χούλιγκαν είναι στα κάγκελα... ξύδι - Mόνο με διαρκείας οι οργανωμένοι οπαδοί

Μητσοτάκης: Αν μερικοί χούλιγκαν είναι στα κάγκελα... ξύδι - Mόνο με διαρκείας οι οργανωμένοι οπαδοί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για αυστηροποίηση ποινών για τους συλληφθέντες και έσπευσε να συμπληρώσει ότι οι ποινές θα είναι χωρίς αναστολή
ΙΝΤΙΜΕ

Αυστηροποίηση ποινών για την οπαδική βία προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Aποφασισμένος να βάλει τέλος στο φαινόμενο της οπαδικής βίας εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο ανέφερε ότι ευθύνη για τα περιστατικά βίας έχουν και οι ΠΑΕ.

«Ανατρίχιασα, σοκαρίστηκα με το έγκλημα της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη δολοφονία του Άλκη και συμπλήρωσε πως αν δεν λυθεί τώρα το πρόβλημα της οπαδικής βίας δεν θα λυθεί ποτέ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για αυστηροποίηση ποινών για τους συλληφθέντες και έσπευσε να συμπληρώσει ότι οι ποινές θα είναι χωρίς αναστολή.

«Είναι καλύτερα κάποιος να μπει μέσα για λίγο παρά να του έχει επιβληθεί ποινή και αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος». Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός τόνισε πως ανάμεσα στις αλλαγές που θα γίνουν θα είναι και αυτή της εισόδου στις θύρες των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα μόνο με εισιτήριο διαρκείας.

Αναφορικά με τυχόν αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν στο οπαδικό κίνημα από τις επερχόμενες αλλαγές ο πρωθυπουργός, είπε σκωπτικά «και εάν μερικοί χούλιγκαν είναι στα κάγκελα… ξύδι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος

Μητσοτάκης: Καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους το 2023