ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτιά Κατσαφάδου στην Α΄ Πειραιά

Πρωτιά Κατσαφάδου στην Α΄ Πειραιά

Πρωτιά καταγράφεται στις πρώτες δημοσκοπήσεις και στην απήχηση που έχει το κάλεσμα του νέου πολιτευτή

Σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος την πρώτη συγκέντρωση στελεχών που στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητά του.

Η απήχηση στο προσκλητήριο του νεαρού πολιτευτή ήταν εντυπωσιακή. Η συντριπτική πλειοψηφία της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, ιστορικά στελέχη της ΝΔ Πειραιά, το σύνολο της ΟΝΝΕΔ Πειραιά και νήσων, πλήθος φίλων και υποστηριχτών που εθελοντικά θα δώσουν τη μάχη των τελευταίων 20 ημερών, έδωσαν βροντερό ΠΑΡΩΝ χθες, στην αγωνιστική και συνάμα συγκινητική ομιλία του Κώστα Κατσαφάδου.

katsaf-1

Δεν επρόκειτο για μια ανοικτή προεκλογική ομιλία και για αυτό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε τα 600 άτομα, αφού με βάση το ρεπορτάζ, οι καρέκλες στο χώρο μόνο ήταν 300! Και ο κόσμος έφτανε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου (στο 10 υπόγειο βρισκόταν η αίθουσα!). Σημαντική παρατήρηση... Το κάλεσμα έγινε μια μέρα πριν, προκειμένου ο πολιτευτής να μοιραστεί με τους πολύ κοντινούς του φίλους την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Α΄ Πειραιά!

Στο σύντομο λόγο που απηύθυνε ο Κώστας Κατσαφάδος τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της ευρύτερης κεντροδεξιάς στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Έκανε λόγο για την πατριωτική και υπεύθυνη στάση του Προέδρου της Ν.Δ. Τόνισε ότι η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς αποτελούν μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Χαρακτήρισε επικίνδυνους για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων Καμμένο και Χρυσή Αυγή αφού με τη στάση τους ευνοούν την αποσταθεροποίηση και την αβεβαιότητα.

katsaf-2

Ξεχωριστής σημασίας και η αναφορά στον υπόγειο πόλεμο που δέχεται με την αποστολή ανώνυμων και πλήρως συκοφαντικών επιστολών (ποιος λέτε ότι βρίσκεται από πίσω άραγε;) αλλά και στην εργασία του πατέρα του (συνταξιούχος αστυνομικός) για την οποία και δήλωσε περήφανος, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι αναφέρονται περιπαικτικά σε αυτήν!

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες το πειραϊκό ρεπορτάζ, ο Κώστας Κατσαφάδος πάει φουλ για την πρωτιά! Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο Αρβανιτόπουλου, ο οποίος βλέπει να χάνει συνεχώς έδαφος.

katsaf-3