ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Μιχελάκης: Βουλιμία Βενιζέλου για την εξουσία

Γ.Μιχελάκης: Βουλιμία Βενιζέλου για την εξουσία

Νέα προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας για «ρεσιτάλ θράσους», με αφορμή τη χθεσινή, τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Ζήτησε “συγνώμη” για λάθη που έκανε ο κ. Παπανδρέου. Ξέχασε, όμως, ότι ο ίδιος προσυπέγραψε αυτά τα λάθη. Το “λεφτά υπάρχουν” ασφαλώς ήταν λάθος. Αλλά δεν το είπε μόνος του ο κ. Παπανδρέου. Το επαναλάμβαναν και το στήριζαν όλα τα στελέχη του. Μεταξύ τους και ο κ. Βενιζέλος. Την ολέθρια πρόταση για δημοψήφισμα δεν την έκανε μόνος του ο κ. Παπανδρέου. Πρώτος τη στήριξε δημόσια ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος», παρατηρεί ο κος Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σημειώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει ότι ξέρει να διαφωνεί εκεί που πρέπει και ξέρει να παίρνει κόστος – και προσωπικό ακόμα – για το εθνικό συμφέρον, αντιθέτως ο κ. Βενιζέλος έχει κατηγορηθεί, ακόμα και από ΠΑΣΟΚικά στελέχη, για βουλιμία προς την εξουσία και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι σε όλα μέσα.

«Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά τους: Ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε, με τη στάση του, ότι υπερασπίζεται ακόμη και με κόστος τις απόψεις του. Ο κ. Βενιζέλος προσαρμόζει τις απόψεις του για να είναι σε όλα μέσα. Τον έχουν καταλάβει όλοι από καιρό», καταλήγει.