ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει την αλήθεια στους πολίτες ο κ. Οικονόμου – Τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει την αλήθεια στους πολίτες ο κ. Οικονόμου – Τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ
«Ο κ. Οικονόμου έχει αρχίσει να μαζεύει τα περί 600 ευρώ - Ας πουν την αλήθεια στους πολίτες, η εξαπάτηση θα αποκαλυφθεί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την επιστροφή των 600 ευρώ από τους λογαριασμούς ρεύματος προς τους πολίτες.

«Μπορεί ο κ. Οικονόμου να μην μιλάει με τον κ. Σταϊκούρα γιατί έχουν κόντρα από παλιά, αλλά ας κάνει ένα κόπο να διαβάσει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, με βάση την οποία η επιδότηση θα αφορά το 95% των νοικοκυριών και ας ξανακάνει τα μαθηματικά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως με 280 εκατ. ευρώ κονδύλι για τα αναδρομικά σε 4,2 εκατ. καταναλωτές που έχουν πληρώσει ήδη χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος, «σύντομα θα αποκαλυφθεί η πολιτική εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη», όπως υπογραμμίζει.

Κλείνοντας, τονίζει πως «Αν πάλι έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ, γιατί αποκαλύπτεται το επικείμενο φιάσκο, ας πουν την αλήθεια στους πολίτες».