ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απρόοπτο που σταμάτησε τις δηλώσεις Μητσοτάκη - Μπαίντεν - «Κάποιος παίζει μουσική»

Μητσοτάκης - Μπάιντεν
Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν
AP

Κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής κουβέντας μπροστά από το τζάκι του προεδρικού γραφείου, ακούστηκε ένα επίμονο τηλεφώνημα

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο, όπου έγιναν και οι πρώτες δηλώσεις μπροστά στους δημοσιογράφους.

Κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής κουβέντας μπροστά από το τζάκι του προεδρικού γραφείου, ακούστηκε ένα επίμονο τηλεφώνημα -πιθανότατα κάποιου δημοσιογράφου- κάτι που έπεσε στην αντίληψη του Τζο Μπάιντειν.

Προκαλώντας γέλια στην αίθουσα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση, «κάποιος παίζει μουσική. Μήπως κάποιος θέλει να απαντήσει σε αυτό το τηλεφώνημα;».

«Ευχαριστώ, συμβαίνει πάντα, μην ανησυχείτε» συνέχισε ψύχραιμα ο Αμερικανός πρόεδρος, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρένθεση που προκάλεσε ο χτύπος του κινητού.

Διαβάστε επίσης:

Το Newsbomb.gr στον Λευκό Οίκο: Γραβάτα με την ελληνική σημαία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος