ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Την άλλη Κυριακή κρίνεται η πορεία του έθνους

Βενιζέλος: Την άλλη Κυριακή κρίνεται η πορεία του έθνους

Νέα επίθεση κατά της ΝΔ και του Α. Σαμαρά εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ευ. Βενιζέλος έστρεψε τα βέλη του κατά της ΝΔ, τονίζοντας πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει αυτοκριτική.

«Μόνο εμείς κάναμε αυτοκριτική, όλοι οι άλλοι είναι αθώοι αίματος. Δεν αναλαμβάνουν ούτε ένα μικρό μερίδιο ευθύνης. Αν όμως δεν πηγαίναμε μόνοι μας το 2010, τότε πολλοί τζάμπα μάγκες δεν θα είχαν τι να πουν», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Όχι εύκολα λόγια στα αποδυτήρια αλλά στον αγωνιστικό χώρο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Την επόμενη Κυριακή κρίνεται η πορεία και η μοίρα του έθνους για πολλές δεκαετίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του Κινήματος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει διερευνητική εντολή. Η απλά κάνει εμπόριο ψευδαισθησεων. Τώρα και ο κ. Τσίπρας θέλει να γίνει Πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι την διερευνητική εντολή την κάνω ότι θέλω, την παίρνω και φεύγω!

«Θέλουμε να ανατείλει ξανά ο ήλιος της δημοσιονομικής κυριαρχίας, της πολιτικής υπερηφάνειας της χώρας μας. Γιατί, δυστυχώς, όταν δανείζεσαι, είσαι εξαρτημένος και πρέπει αυτό να φύγει ως βάρος από την Ελλάδα. Αυτό συμβολίζει ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας: την άρση του βάρους που κουβαλάει η χώρα.

Το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης δεν είναι ένα κομματικό πρόγραμμα, είναι κατά κυριολεξία εθνικό. Είναι η πρότασή μας προς όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, προς όλους τους Έλληνες πολίτες», διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος.

«Αν ο λαός κάνει άλλη επιλογή, η επιλογή του είναι σεβαστή. Δεν άκουσα όμως κανέναν άλλον να λέει αυτό που είπαμε εμείς, «Δεσμευόμαστε, Εγγυόμαστε, Μπορούμε».

.