ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Αβραμόπουλου στην Τουρκία από τη Ρόδο

Μήνυμα Αβραμόπουλου στην Τουρκία από τη Ρόδο

Μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιτρέψει να αμφισβητηθούν τα διεθνή κατοχυρωμένα συμφέροντα της, έστειλε από τη Ρόδο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στις ενέργειες αμφισβήτησης της Τουρκίας που αφορούν το Καστελόριζο και την ευρύτερη περιοχή.

«Αυτό αποτελεί σαφές μήνυμα στους γείτονές μας», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος στην προεκλογική του ομιλία στο νησί των Ιπποτών, αναφερόμενος επίσης στη σημειολογική σημασία των ενεργειών που έγιναν για να διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από το Καστελόριζο, που αρχικά δεν προβλεπόταν.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από όλη τη χώρα και εξέφρασε την πεποίθησή του γα τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Έκανε λόγο για δυόμιση χρόνια που χάθηκαν εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ, ενώ χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ως τις πιο κρίσιμες από τη μεταπολίτευση.

«Η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας το δρόμο της συνέπειας και της ευθύνης δεν θα επιτρέψει να βρεθεί η χώρα μας έξω από την Ευρώπη, κάτι που επιδιώκουν τα κόμματα της οργής», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος και διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα:

Ντοκουμέντο: Οι τουρκικοί χάρτες για έρευνα πετρελαίου σε Ρόδο-Κύπρο

Τουρκική πρόκληση με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελόριζο

Εκπληκτικό βίντεο: Τα ελληνικά φτερά στο Αιγαίο