ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M. Xρυσομάλλης: Μία υποψηφιότητα που «κερδίζει» τη Μεσσηνία

M. Xρυσομάλλης: Μία υποψηφιότητα που «κερδίζει» τη Μεσσηνία

Ανανέωση σε πρόσωπα φαίνεται πως ζητούν οι ψηφοφόροι των δύο μεγάλων κομμάτων και γι' αυτό μην νιώσετε έκπληξη αν δείτε πολλούς νέους ανθρώπους να εκλέγονται έναντι διάφορων παλαιοκομματικών που επί δεκαετίες είχαν "καταλάβει' τα έδρανα της Βουλής.

Μία από τις περιπτώσεις που καταγράφουν θετικές εντυπώσεις είναι αυτή του πολιτικού μηχανικού Μίλτου Χρυσομάλλη στη Μεσσηνία ο οποίος διεκδικεί την εκλογή του με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σε έναν παραδοσιακά «γαλάζιο» νομό, ο 34χρονος στενός συνεργάτης του σημερινού προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τα χρόνια της Θεσσαλονίκης αποτελεί μία από τις εξαιρετικές επιλογές να στηρίξει κανείς μιας και είναι από τους λίγους ανθρώπους που κατάφεραν να συνδυάσουν την κοινωνική δραστηριότητας με την πραγματική εργασία στην οικοδομή.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που βλέπουν στο νεαρό Μεσσήνιο την ελπίδα για ουσιαστική αλλαγή στην εκπροσώπηση της περιοχής διότι με τη σοβαρότητα και τις σπουδές του (σ.σ. Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου) μπορεί να δώσει νέα πνοή και ιδέες στην περιοχή... Για να δούμε...