ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Παραδέχτηκε ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη

Γιάννης Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
InTime / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, χωρίς να διευκρινίσει ότι αυτό του επιβάλλει η ιδεολογία του. Για αυτό και η υπόσχεση του ότι δεν θα το ξανακάνει έχει τόση αξιοπιστία όση και ότι ο ήλιος θα βγει από τη Δύση», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

«Την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλά δεκαετίας, οι εργαζόμενοι στη χώρα ξεπερνούν μετά από πολλά χρόνια τα 4 εκατ., οι φόροι έχουν μειωθεί δραστικά και οριστικά και η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο προγραμμα ενίσχυσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι: «Επειδή αδυνατεί να πει κάτι ουσιαστικό για τα πραγματικα προβλήματα των ανθρώπων και της Πατρίδας, καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του "τραμπισμού αλά γκρέκα": τη μυθομανή σκανδαλολογία, την ηθική σπίλωση, τα ψέματα και την πολιτική εξαχρείωση».

Ροή Ειδήσεων