ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Όλοι θυμούνται μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν»

Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Όλοι θυμούνται μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν»
O Γιάννης Οικονόμου.
Intime News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γιάννης Οικονόμου: O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. O κ. Οικονόμου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «όταν η χώρα αντιμετωπίζει ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, επιβάλλεται οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Όταν η χώρα αντιμετωπίζει ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, επιβάλλεται οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Όταν ο κ. Τσίπρας συνδυάζει, στην ίδια φράση, τις λέξεις "καμένα" και "ενσυναίσθηση", ο συνειρμός είναι άμεσος και προφανής. Όλοι θυμούνται μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν».

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την επίσκεψη στην Πεντέλη

Νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε σήμερα την Πεντέλη για «έλλειμμα ενσυναίσθησης».

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί.

Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια.

Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου συνεχίζει τις επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης. Η «εκεχειρία» που είχε κηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ, διήρκησε μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς και πιο συγκεκριμένα ως τη στιγμή που ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, μίλησε για «επιτυχή» διαχείριση της κρίσης και την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της κρατικής μηχανής.

Σχετικές ειδήσεις