ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΡΑΣΗ: Δεν συνεργαζόμαστε με ΔΗΣΥ και Δημιουργία Ξανά

ΔΡΑΣΗ: Δεν συνεργαζόμαστε με ΔΗΣΥ και Δημιουργία Ξανά

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που έκαναν λόγο για συνεργασία κοινή κάθοδο στις εκλογές με την Δημοκρατική Συμμαχία και τη Δημιουργία Ξανά προχώρησε το κόμμα του Στέφανου Μάνου.

«Η Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε χθες ότι, πιστή στην προγραμματική της δήλωση να βοηθήσει πάση θυσία να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα, είναι έτοιμη να συμπαραταχθεί με τους άλλους μεταρρυθμιστές και φιλευρωπαϊστές πολιτικούς , ώστε να συγκροτηθεί ένα νέο μέτωπο λογικής, μεταρρυθμιστικό και φιλευρωπαϊκό, που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει με μαχητικότητα και αξιοπιστία τη μεγάλη πλειοψηφία των ελληνίδων και των ελλήνων που αποζητά την έξοδο από την κρίση, μέσα στην Ευρώπη, με κοινωνική γαλήνη, συντεταγμένα και δημοκρατικά.

Η απλή αυτή δήλωση έδωσε τροφή σε ανούσιες μυθοπλασίες ότι τάχα είναι ήδη αποφασισμένη η κοινή κάθοδος της ΔΗΣΥ, της Δ.Ξ. και της Δράσης και αναζητείται πρόσωπο κοινής αποδοχής. Οι συνεργασίες είναι από μόνες του δύσκολες και δεν διευκολύνονται από ανυπόστατα δημοσιεύματα» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ρoή Ειδήσεων