ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υποδαυλίζει ένταση με ύβρεις και ατυχείς λέξεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υποδαυλίζει ένταση με ύβρεις και ατυχείς λέξεις
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με φόντο τις παρακολουθήσεις, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ακολουθηθεί όλα τα θεσμικά βήματα σε πείσμα της προσπάθειας για δημιουργία έντασης από πλευράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές», αναφέρει η δήλωση του κ. Οικονόμου.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter είχε εγκαλέσει για ακόμα μια φορά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το γεγονός ότι δεν απαντά σε όσα ο ίδιος τονίζει. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη ως προϊστάμενο μιας σκοτεινής ομάδας που θυμίζει εγκληματική οργάνωση.

«Όσο ο κ.Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος ΠΘ, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση», έγραψε ο κ. Τσίπρας.