ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ερντογάν δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα, μη φοβάστε

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ερντογάν δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα, μη φοβάστε
INTIME

Να μην φοβούνται τον Ερντογάν κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «η Τουρκία δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα».

«Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα απολύτως τίποτα» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Σχολιάζοντας τα γεγονότα της Πράγας ανέφερε συγκεκριμένα πως «Μετά την απάντηση Μητσοτάκη ο Ερντογάν το έβαλε στα πόδια».

Προσπαθώντας να καθησυχάσει όποιους πολίτες ανησυχούν για την ένταση με την Τουρκία, σημείωσε: «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα απολύτως τίποτα, μη φοβάστε καθόλου». Ενώ για όσα λέει ο Τούρκος πρόεδρος, ανέφερε: «Δεν έχουν την παραμικρή αξία, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, όσο περνάνε οι μέρες η Ελλάδα ισχυροποιείται.

Ο Μητσοτάκης έχει κάνει τις εξής κινήσεις. Έχει δώσει την Αλεξανδρούπολη στους Αμερικάνους οπότε δεν έχουν ανάγκη το Ιντσιρλίκ. Έδωσε τη Σούδα και πήρε τα F-35, που όταν τα πάρουμε ποια νύχτα να έρθουν; Η ισχύς μας είναι τεράστια. Άρα μη φοβάστε την Τουρκία».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ακόμα: «Εμείς τι λέμε στην Τουρκία, εμείς δεν θέλουμε πόλεμο. Εμείς λέμε στον τουκρικό λαό, “δεινοπαθείς, τι σε νοιάζουν αυτά που λένε ο Ερντογάν και ο Μπαχτσελί;. Δεν έχουμε εμείς με τον Τούρκο τίποτα. Θα μιλήσουμε για τα πραγματικά θέματα. Για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο».