ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Σεπόλια - Μπαλάσκας: Θα «βρέχει» εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια
Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση
Intime News

Με την ποινή των ισοβίων είναι αντιμέτωποι οι βιαστές της 12χρονης από τα Σεπόλια

Στην ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Θεόδωρος Μαντάς, υπογραμμίζοντας ότι οι δράστες θα έρθουν αντιμέτωποι με την προβλεπόμενη ποινή των ισοβίων.

Σε αντίθεση, όπως σημείωσε ο ίδιος στον ANT1, αν το δικαστήριο αποδεχτεί ότι δεν υπήρξε σωματική η ψυχολογική βία, τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ανάμεσα στα 10 και τα 15 έτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαντάς, θεωρείται δεδομένο ότι η ανακριτική έρευνα, αναμένεται να επεκταθεί και στη λίστα με τους εν δυνάμει βιαστές, όσους δηλαδή είχαν έρθει σε επικοινωνία για να συνευρεθούν με την 12χρονη, καθώς και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ποινικό αδίκημα.

Επίσης ο κ. Μαντάς είπε ότι όταν η υπόθεση φτάσει στη Δικαιοσύνη, θα εκδικαστεί από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο θα αποτελείται από 4 τακτικούς δικαστές και 4 ενόρκους.

Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, συμμετέχοντας στη συζήτηση είπε πώς τόσα χρόνια στο Σώμα, δεν έχει ξαναδεί τέτοια πράγματα και προέβλεψε ότι σύντομα «θα βρέχει εντάλματα σύλληψης».

Σχετικές ειδήσεις:

Σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών: Τι μας έδειξε η υπόθεση των Σεπολίων

Σεπόλια: Έφοδος αστυνομικών σε οίκο ανοχής - 4 συλλήψεις γυναικών

Σεπόλια: Στις φυλακές Τρικάλων οι κατηγορούμενοι βιαστές της 12χρονης